Интериорен дизайн

Можем да Ви разкажем всичко и по телефона.

Обичаме да си говорим с Вас по темите който ни вълнуват.

За връзка с нас: 0896 208 365 или 0878 235 579

Можете и да разгледате това кратко видео за да се запознаете с начина на работа: ТУК

Основна услуга при нас е така нареченият “Базов Проект”, това е основната информация която е необходима за един дизайн проект за да бъде наречен така. По нашите стандарти това е доста повече от няколко “картинки” който да Ви изработим а после Вие да се “спасявате сами”. Наблягаме силно на документацията като към Базовият проект тя включва: 

 • Ситуация – това са размерите и формите за който сме взели размери към момента на започване за да имат и двете страни референция за наччалото на проекта. 
 • Зониране – визуално представяне на различните обособени зони в/на помещенията. Много полезно при по-големи обекти. 
 • Функционални размери – в поглед от горе се дават размерите и отстоянията на мебелите от стени, колони и от съседни на тях мебели. Целта е да стане съвсем ясно кое къде се намира, колко място остава за движение в помещението/а. 
 • Ходови Линии – изключително полезно за търговски помещения – мислим много сериозно относно предвижването на хората в обекта, защото е изключително важно.
 • ВиК и Ел. схеми – представляват детаелно оразмерени всички точки за контакти, ключове, чиста и мръсна вода, информацията е необходима на майсторите за да може всичко да е там където трябва и да е направено преди да сте боядисали със страхотна боя или мазилка. 🙂 
 • Визуализации – компютърно генерирани изображения на помещенията. Можете да избирате от няколко нива на реалистичност според бюджета Ви, като към Базов Проект сме включили такива който са с основно качество и на тях виждате как изглеждат помещенията, заложените цветове и материали. Като допълнителни услуги сме извадили “Средно Ниво” и “Фотореалистични” визуализации. 
 • Спецификация – Тук са описани всички мебели разпределени в помещенията, техните габаритни размери, бройки и малко допълнителна информация. 
 • Чертежи – Следва много и подробна информация за всяка една мебел, с размери, описание на материали, декори, обков, функионалности и т.н. Изключително важен момент за нас е да Ви предадем подробно информация за всичко което трябва да се произведе, абсолютно точно как трябва да изглежда то!

Предаваме Ви цялата документация в надлежно подредена папка с всичко описано до тук. Изпращаме Ви проекта и електронно на PDF файл.  

Можете да се възползвате и от допълнителен набор услуги който са разработени така, че да можете по-всяко време да включите към Базов Проект. Идята е да се възползвате от тях при нужда и в съответствие от Вашият бюджет!

ПРИМЕР: Ако във Вашият обект вече има поставени настилки и искате да ги запазите а ние да се съобразим с това, тогава няма нужда да проектираме такива и да правим документация за тях, съответно няма нужда и да плащате за това. 

Допълнителите услуги са: 

 • Настилки – Проектираме, даваме Ви предложение за дизайн и Ви консултираме относно новостите във материалите и цветовете които се предлагат на пазара. Получавате спецификация на материалите, количествени сметки и чертежи. 
 • Тавани – Проектираме фигури, даваме Ви предложение за дизайн, и разработваме подробни чертежи за изпълнението на строително-ремонтните дейности. Също получавате информация за количествени сметки и цветови предложения. 
 • Осветление – Разработваме предложение за осветлението като ключов фактор във интериорният дизайн. Предлагаме Ви разположение, видове на осветителните тела и ако е необходимо проектираме такива по индивидуален проект. 
 • Аранжировка – Много пракчина услуга особенно за обществени интериори, заведения (ресторанти, барове и т.н.). Наши професионални декоратори ще аранжират обекта с всички “дребни” неща който оживяват един интериор и му придават още по силен характер. Картини, графики, вази, статуетки, разстения, посуда и вскчко за което се сетите.
 • Фотореалистични визуализации – това са визуализации със средно ниво на качество който изглеждат страхотно и са напълно достатъчни за да видите помещенията както биха изглеждали с всичките им ефекти като отблясъци, матови повърхности, стъкла, огледала и други. 
 • Фотореалистични визуализации HQ – високо качествени визуализации с изключително голяма резолюция на изображенията. Обикновенно се използват за рекламни материали, билбордове и онлайн представяне на проека. При този тип визуализации задължително използваме техники тип постпродукция (Post Production) и рендерираме на много висока резолюция за да получим максимален ефект.  

Ако след всичката тази информация имате още въпроси или искате да обсъдим конкретен проект ние сме на разположение!

За връзка с нас: 0896 208 365 или 0878 235 579

Ето го отново и краткото видео, което обяснява начина на работа: ТУК