За нас

Love 2 Design не е просто студио за дизайн. Това е нашата цел, идеал и осъществена мечта. Love 2 Design е всичко онова, което човек би искал за своя проект. Love 2 Design е стил, безкомпромисно качество и функционалност.

Водени от любовта към красивите и практични неща, нашата цел е да проектираме, визуализираме и създадем продуктите, от които имате нужда. Смесвайки традиционните похвати в проектирането с модерните тенденции ние от Love 2 Design ще направим уникални продукти за вас и хората които обичате. Споделете страстта си за мечтаният проект с нас, за нас ще бъде чест да ви помогнем да реализирате идеите си, защото това е нашето призвание.

Качеството е водещо във философията на Love 2 Design .

Дори най-малките несъвършенства дразнят окото, както и нас, за това водещ принцип при нас  е нито един продукт да не стига до клиента, докато не сме напълно сигурни, че той е точно такъв, какъвто клиента е поискал. Качеството, разбира се си има цена, но тя не винаги е висока. Цената се формира от сложността на проекта, а качеството от положения труд и внимание към детайлите – тук Love 2 Design сме едни гърди напред.

Екипът на Love 2 Design е изграден от специалисти, които са убедени, че няма непостижими неща.

Наречете ги мечтатели, идеалисти или романтици, но те ще направят всичко за да удовлетворят всички ваши изисквания. Екипът ни ще ви предложи решения, чрез които заедно да постигнем идеите ви с финес и стил. Много от похватите и идеите ни ще ви се сторят екстравагантни в началото, но след като ги визуализираме, сами ще се убедите, че удобството и модата вървят ръка за ръка.

Обичаме да говорим честно за това няма да спестим нещо което всъщност всички знаем – всяко едно такова начинание е въпрос на финансови средства – наша главна задача е да предложим на клиентите си перфектния баланс между цена и качество. Това не е илюзия, а планиране, професионализъм и отдаденост към работата – това, което всъщност ни описва най-добре.

Споделете с нас вашите мечти.

Свържете се с Love 2 Design и ни разкажете идеите си. Ние ще се отнесем отговорно и професионално към вашите идеи и изисквания, така че крайния резултат да донесе удовлетворение, както за вас, така и за нас. Ние в Love 2 Design обичаме дизайна, позволете ни да разкрием този прекрасен свят и пред вас!

 

 

  

 

Нашите клиенти

v